Střihová vazba
Jm no:
Heslo:
Doba:

Stran: 1 2 [3]
  Tisk  
Autor Téma: Střihová vazba  
Helix
Točič
**

441962174
Zobrazit profil Email
« Odpověď #40 kdy: Březen 31, 2009, 13:43:30 »

Snad sem to opravil, ale 9. zaber neni pres osu, to je ze stejneho mista jako predchozi zaber, akorat to je polodetail. http://img23.imageshack.us/my.php?image=kapesnik2.jpg
Zaznamenáno
Prott
Profi točič

336135487
Zobrazit profil Email
« Odpověď #41 kdy: Březen 31, 2009, 18:14:54 »

Aha, promiň .. už to chápu. Tak teďka 7. Tam ti jde z prava a najednou skočí do leva.  Úsměv
Čistě teoreticky možná kecám blbosti ... třeba kdyby se vyjádřil ještě někdo?  Šok
btw. ta 4 předtim možná byla lépe - s tím teda fakt nevim. Teď je to dobře z hlediska osy, ale zase se tam prohodí strana (jestli to chápu správně). Vyřešilo by se to tim, kdyby byl skočilo na záběr ze zadu (místo ze předu). Ono bys tim možná vyřešil i to, že se při natáčení nemusí hlídat ta strana záběru (která je tady vidět jen jednou...).
« Poslední změna: Březen 31, 2009, 18:19:25 od Prott » Zaznamenáno
wadeex
Bloudící poutníku
« Odpověď #42 kdy: Březen 31, 2009, 18:32:09 »

koukam ze muj taky zmizel ..... jsem ho nahraval tesne pred tou katastrofou...

www.wdx.xf.cz/SKLAD/story1.jpg

www.wdx.xf.cz/SKLAD/story2.jpg

Zaznamenáno
ladiz.net
Lektor FAMU

jsem nula!

394485104
Zobrazit profil WWW Email
« Odpověď #43 kdy: Červenec 25, 2009, 18:29:48 »

Bendere, dej mi nějaký rady, čeho se vyvarovat při natáčení koncertů ... nedávno jsem točil Černou Mutaci ... k dispozici jsem měl jednu kameru, tak jsem píseň musel točit pětkrát z různých úhlů ... ovšem je to fuška se synchronizací zvuku a obrazu ... zajímalo by mě, jakých se dopouštím chyb ... jak při točení, tak při střihu ... kritizuj, pomsta tě nemine Mrknutí

<a href="http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=5566143&amp;server=vimeo.com&amp;fullscreen=1&amp;show_title=1&amp;show_byline=1&amp;show_portrait=0&amp;color=01AAEA" target="_blank">http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=5566143&amp;server=vimeo.com&amp;fullscreen=1&amp;show_title=1&amp;show_byline=1&amp;show_portrait=0&amp;color=01AAEA</a>
Zaznamenáno

mORDA
Vylepšený točič
**

340931965
Zobrazit profil Email
« Odpověď #44 kdy: Prosinec 03, 2009, 18:46:16 »

Bendere, dej mi nějaký rady, čeho se vyvarovat při natáčení koncertů ... nedávno jsem točil Černou Mutaci ... k dispozici jsem měl jednu kameru, tak jsem píseň musel točit pětkrát z různých úhlů ... ovšem je to fuška se synchronizací zvuku a obrazu ... zajímalo by mě, jakých se dopouštím chyb ... jak při točení, tak při střihu ... kritizuj, pomsta tě nemine Mrknutí

mě osobně tam ruší ten NB položený vedle bubnisy
Zaznamenáno

canon hv30, jag35e dof, minolta mc 50mm f1.4, jupier 9 m42 - 85mm f2, kiron fd 28mm f2, rode videomic
Ebony Clide
Modurátor
Téměř profi točič

[make your movies fresh]

247615051
« Odpověď #45 kdy: Leden 24, 2010, 01:12:23 »

Pokud máš problém se synchronizací, tak hudebníci neumí zahrát/zazpívat stejnou píseň ve stejném tempu. Ale já bych to udělal tak, že bych na první sjezd nahrál celý song do toho noťasu a přitom točil jen detaily na zpěvačku. Podruhé, příp po třetí bych jen pouštěl nahraný song přes repro a na to by se měl bubeník snadno chytit, takže natočit pár detailů na bubeníka a ještě potom třeba nějaké celkové záběry. Jinak všechny pravidla jsou důležitá pro vyvarování se základních začátečnických chyb. Kdyby se měli všichni řídit jen podle pravidel tak by filmový svět dávno umřel na nudu. Jde o to experimentovat a být natolik kreativní a vymyslet něco co se vymyká pravidlům, ale zároveň je příjemné pro diváka Mrknutí

Jo a písnička je super!
..  a taky Honzův storyboard (ta tvoje pečlivost je geniální Úsměv)
« Poslední změna: Leden 24, 2010, 17:05:06 od Ebony Clide » Zaznamenáno

"the God is more powerful than human"   - bible

Bender
Modurátor
Téměř profi točič

293570756
Zobrazit profil
« Odpověď #46 kdy: Leden 29, 2010, 14:13:08 »

Ebony popsal ideální metodu.
Jinak se omlouvám Ládínovi a všem, kteří mi za posledních několik měsíců psali a já neodpovídal. Narodila se mi dcerka a já se snažil veškerý čas, kdy jsem nemakal (což bylo stejně skoro pořád) věnovat miminku, takže jsem na 16mm nezabrousil hodně dlouho... Pardon
Zaznamenáno
weighell
Režisér v Holywoodu

Kdyby mi to nevadilo, nebyl bych proti...

222356855 weighell@weighell.cz
« Odpověď #47 kdy: Leden 29, 2010, 21:53:40 »

gratulace..Mrknutí
Zaznamenáno

nastavení externího monitoru v Sony Vegas: stiskněte "Alt" + "Shift" + "4"
Ebony Clide
Modurátor
Téměř profi točič

[make your movies fresh]

247615051
« Odpověď #48 kdy: Únor 01, 2010, 21:11:37 »

*** !!! CONGRATULATION DADDY!!! ***
kdy s ní natočíš první video ? Vyplazuji jazyk Úsměv
Zaznamenáno

"the God is more powerful than human"   - bible

Bender
Modurátor
Téměř profi točič

293570756
Zobrazit profil
« Odpověď #49 kdy: Únor 12, 2010, 11:18:13 »

to Ebony Clide:
Už si zahrála v jednom dílu nového pořadu ČT "Záhady duše" - bude se to vysílat asi někdy na jaře Úsměv. Miminko hrála fakt přesvědčivě Úsměv))!

to weighell:
dík Úsměv!
Zaznamenáno
Stran: 1 2 [3]
  Tisk  

Skočit na: