SDK Europe 2010
Jm no:
Heslo:
Doba:

Stran: [1]
  Tisk  
Autor Téma: SDK Europe 2010  
mr.kev
Režisér v Holywoodu

Všichni se učíme

334027872
Zobrazit profil
« kdy: Červenec 30, 2010, 10:25:30 »

Sestřih ze Street Dance Kampu Europe 2010.
Dělal jsem pouze střih, materiál mi byl dodán a tak i přes moje nesouhlasy jsem musel použít několik střihů, které tam podle mě moc nesedí...

Kritizujte tedy prosím střih a záběry, které vám zrovna moc nesednou, ať vím, jestli jsem si všiml všeho, díky.

BTW: moje první video v 1080p Úsměv

<a href="http://www.youtube.com/v/g2Rj_vSsi74&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/g2Rj_vSsi74&rel=1</a>
Zaznamenáno

Denny Ellis
Pán točičů

208556091 denny.ellis@centrum.cz
Zobrazit profil WWW Email
« Odpověď #1 kdy: Červenec 30, 2010, 10:57:52 »

Řeknu ti, když jsem viděl název vlákna, neměl jsem vůbec chuť se na to koukat.. Ale ta délka mě přesvědčila tomu dvě minuty života věnovat a musím říct, že je to vynikající.. Po střihové stránce.. Vymačkal jsi z toho maximum musím říct..  Mrknutí
Zaznamenáno

Johnny
Náhodný točič
*

283056983
« Odpověď #2 kdy: Červenec 30, 2010, 14:02:37 »

Mám podobný názor jako Denny. Taky se mi do toho nechtělo. Myslím, že po střihové stránce je to super. A které že byly ty střihy tam podle tebe nesedí?
Zaznamenáno

I want to know the truth... I know. It's dangerous
Vierzbowski
Profi točič

238644155
Zobrazit profil Email
« Odpověď #3 kdy: Červenec 30, 2010, 18:42:29 »

0:10 sem moc nepobral to prolnutí s tím východem slunce - je to tak krátké až to vypadá jak chyba než záměr
na ten začátek bych volil spíš pomalejší pohyby jak aktérů, tak kamery

asi bych to víc rozdělil na přípravu v tělocvičně/venku a vystoupení - takhle mi tam trochu chybí nějaký spád "děje" - chápu že je to dokument, ale ono by to bylo hezké jak z původní přípravy vzniká finálnní vystoupení

ale pak jsou tam silné momenty - viz přidání dynamiky pomocí šikmé linie - to je super - nebo tanec se sluncem na pozadí

ale jinak se mi to líbí  Úsměv
Zaznamenáno
Denny Ellis
Pán točičů

208556091 denny.ellis@centrum.cz
« Odpověď #4 kdy: Červenec 30, 2010, 18:54:38 »

Mě tam dějovost rozhodně nechybí.. Kdyby to mělo pět minut, tak jako jo, ale tohle beru spíš jako dejme tomu ukázku na stránky kempu nebo tak.. Ale chápu jak to myslíš, taky by to fungovalo.. Jen že mi to nevadí.. Úsměv
Zaznamenáno

mr.kev
Režisér v Holywoodu

Všichni se učíme

334027872
Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: Červenec 31, 2010, 10:17:12 »

Díky za pochvaly!

Vierzbowski:
 prolnutí s východem slunce byl nakonec zaměr, protože žádné jiné video mi do začátku nepasovalo a protože bylo moc dlouhé, tak jsem jej chtěl obohatit o krátké prolnutí se sluncem, když tanečník vztahuje ruku (právě jakoby ke slunci).

taky bych to rozdělil jak říkáš, bohužel to nebyly přípravy na závěrečné vystoupení, nýbrž spleť workshopů po hodině a půl (jestli jsem to dobře pochopil), takže jsem musel vybírat záběry, kde jsou tanečníci alespoň trochu jednotní a v záběru nezavazely žádné jiné osoby.

Johnny:
 Nesedí mi tam právě třeba ten první záběr se sluncem - je moc dlouhý, musel jsem přidávat prolnutí se sluncem, aby divák neumřel nudou hned při prvním záběru (navíc bych ho ještě usekl na začátku cca o 1-1,5 vteřiny).
Dále mi nesedí záběr na mexickou vlnu a záběr před tím - ty záběry byly špatně natočené a tak jsem se s nima piplal nejvíc, aby diváka zaujmuly co nejvíce nebo spíš aby nebyly rušivými momenty...
Zaznamenáno

ValkyrjaEntertainment
Pán točičů

Zobrazit profil Email
« Odpověď #6 kdy: Červenec 31, 2010, 17:16:40 »

Na záběr graffity si příště vem brusle a bude to ok. Takhle to hodně ruší.
Zaznamenáno
mr.kev
Režisér v Holywoodu

Všichni se učíme

334027872
Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: Srpen 01, 2010, 00:29:48 »

jojo, taky jsem si říkal, když jsem to nakonec zrychlil, řekl jsem si, že to vypadá na takový klišé amatérský záběr, tak jsem ho tam nechal (i na přání "zákazníka"), bohužel jsem to netočil já (pracoval jsem už s natočeným materiálem) - točili to lajci, těm něco jako rozklepaný záběr nic neříká Úsměv
Zaznamenáno

R4d0sl4v
Pán točičů

Zobrazit profil Email
« Odpověď #8 kdy: Srpen 01, 2010, 19:26:02 »

jedine co mi vadilo ze v tom zabere na tu graffitovu stenu tak to sa dalo krasne vystabilizovat pri strihu Úsměv a bolo by to ako jazda
Zaznamenáno
ValkyrjaEntertainment
Pán točičů

Zobrazit profil Email
« Odpověď #9 kdy: Srpen 01, 2010, 19:42:01 »

Nedalo by se to "vystabilizovat" - došlo by k ořezu a to je špatně.
Zaznamenáno
Bio_Kill
Nosič kafe v Holywoodu

Proti špenátu za hlemýždě!

378829929
Zobrazit profil Email
« Odpověď #10 kdy: Srpen 04, 2010, 18:05:41 »

Výborně - mr.kev ! Mrknutí
Zaznamenáno
Stran: [1]
  Tisk  

Skočit na: