Přidám se, trailery a teasery vypadají hodně dobře po vizuelní stránce a i výprava vypadá dost masitě.. Sem zvědavej na celý dílo.. Trochu se bojím toho, jestli se dočkáme nejen zajímavých záběrů, ale i zajímavého děje.. Stejně tak na mluvu aktérů, protože spousta dobrých nezávislých snímků troskotá na "vidláckých" projevech, čímž samozřejmě nenaznačuji, že to bude tak i tady, jen doufám, že nebude..
přidávám se k připomínkám od weighella, chtěl jsem přesně tohle napsat, jen mě předběhl..

v některých záběrech je nádherné světlo, třeba ve webdocu 2 jak sedí dívka na zemi a ten voják dotáhne toho v červený košili - úžasné.. jen v některých záběrech mi vadilo, že jsou buď moc z celku brané nebo naopak zbytečný detail.. ale věřím, že sestřih bude trochu jiný než v traileru, takže se nechám překvapit.. Ještě k těm efektů, ta kosmická loď vypadá dost uměle, ale to je jen záležitost dobarvení, popř. nějakých mraků, mlhy, která by přes ni měla jít.. třeba v destict 9 je ta mateřská loď úžasně zakomponovaná do obrazu.. anyway materiál vypadá vynikajícně, tak držím palce, až ze střižny vyleze jen a jen malý zázrak..