Evado
Jm no:
Heslo:
Doba:

Stran: 1 2 [3]
  Tisk  
Autor Téma: Evado  
Danny
Pán točičů

594948408
Zobrazit profil WWW Email
« Odpověď #40 kdy: Červenec 17, 2010, 09:46:05 »

S největší pravděpodobností už na Evado neuvidíte rozsáhlejší a dějově víc prozrazující ukázku, než je tato.

<a href="http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=13339643&amp;server=vimeo.com&amp;fullscreen=1&amp;show_title=1&amp;show_byline=1&amp;show_portrait=0&amp;color=01AAEA" target="_blank">http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=13339643&amp;server=vimeo.com&amp;fullscreen=1&amp;show_title=1&amp;show_byline=1&amp;show_portrait=0&amp;color=01AAEA</a>
Zaznamenáno

S příležitostí natáčet film, přichází povinnost natáčet ho dobře...
weighell
Režisér v Holywoodu

Kdyby mi to nevadilo, nebyl bych proti...

222356855 weighell@weighell.cz
« Odpověď #41 kdy: Červenec 17, 2010, 10:51:14 »

2 věci, co se daj opravit (myslim do filmu, do traileru to vem pes)... svíčka mnohem víc pulzuje (pokud si teda na začátku opravdu čet při svíčce a nebylo to z nějaký jiný scény)... a když se posouvá ten stín tý lodi nebo co to je, tak je případ, že se stín posouvá stejně na postavě o nějaký vejšce, jako na zemi dost nepravděpodobnej, každopádně to působí nevěrohodně... spíš bych to posouval po zemi stejně a po postavě se zpožděním... jinak na některejch záběrech je vidět, že ještě nejsou nabarvený, a proto ten trailer vypadá trochu rozháraně, ale to se do filmu dobarví, to je jasný... dějově mi to zas tolik neprozradilo, ale je pravda, že to pořád prozradilo zatim nejvíc... Smích každopádně to vypadá zajímavě a těšim se, až na to pudu do kina (jestli mi to okolnosti a autoř dovolí)
Zaznamenáno

nastavení externího monitoru v Sony Vegas: stiskněte "Alt" + "Shift" + "4"
Bio_Kill
Nosič kafe v Holywoodu

Proti špenátu za hlemýždě!

378829929
Zobrazit profil Email
« Odpověď #42 kdy: Červenec 18, 2010, 00:06:02 »

Vypadá to k***a dobře!        
« Poslední změna: Srpen 05, 2010, 05:29:58 od Bio_Kill » Zaznamenáno
meomilan
Pán točičů

Život není Film, ale Film je můj Život...

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #43 kdy: Červenec 18, 2010, 19:33:33 »

Myslím, že když se o někom napíše na Moviezone již není o čem dál mluvit.... blahopřeju a jsem zvědav jak bude vypadat celý film.

http://www.moviezone.cz/clanek/17251-vikendovy-vyplach-45-o-bozich-a-apokalypse/
Zaznamenáno

Život není Film, ale Film je můj Život...
Denny Ellis
Pán točičů

208556091 denny.ellis@centrum.cz
« Odpověď #44 kdy: Červenec 18, 2010, 20:24:34 »

Přidám se, trailery a teasery vypadají hodně dobře po vizuelní stránce a i výprava vypadá dost masitě.. Sem zvědavej na celý dílo.. Trochu se bojím toho, jestli se dočkáme nejen zajímavých záběrů, ale i zajímavého děje.. Stejně tak na mluvu aktérů, protože spousta dobrých nezávislých snímků troskotá na "vidláckých" projevech, čímž samozřejmě nenaznačuji, že to bude tak i tady, jen doufám, že nebude..
přidávám se k připomínkám od weighella, chtěl jsem přesně tohle napsat, jen mě předběhl..  Smích v některých záběrech je nádherné světlo, třeba ve webdocu 2 jak sedí dívka na zemi a ten voják dotáhne toho v červený košili - úžasné.. jen v některých záběrech mi vadilo, že jsou buď moc z celku brané nebo naopak zbytečný detail.. ale věřím, že sestřih bude trochu jiný než v traileru, takže se nechám překvapit.. Ještě k těm efektů, ta kosmická loď vypadá dost uměle, ale to je jen záležitost dobarvení, popř. nějakých mraků, mlhy, která by přes ni měla jít.. třeba v destict 9 je ta mateřská loď úžasně zakomponovaná do obrazu.. anyway materiál vypadá vynikajícně, tak držím palce, až ze střižny vyleze jen a jen malý zázrak..  Úsměv
Zaznamenáno

Venechor
Pán točičů

Je čas udělat dětem pápá!

Zobrazit profil
« Odpověď #45 kdy: Červenec 19, 2010, 09:41:46 »

No našlápnutost jak bitch, co dodat... Smích Jen tak ze zvědavosti - plánujete s tímhle kusem Brněnskou 16ku?
Zaznamenáno

Nedělej dvě díry tam, kde stačí jedna.
Johnny
Náhodný točič
*

283056983
« Odpověď #46 kdy: Červenec 28, 2010, 10:26:21 »

Tak film máme hrubě nastříhaný. Čekám, než se vrátí Danny z tábora, ať to můžeme probrat. Teď pracuju na 2D efektech. Ty se celkem vlečou. Nebaví mě na nich to, že trvají dlouho, a s výsledkem nejsem prakticky nikdy spokojený. Spíš se těším na zvukovou postprodukci :-)
Zaznamenáno

I want to know the truth... I know. It's dangerous
Stran: 1 2 [3]
  Tisk  

Skočit na: