Literární předloha
Jm no:
Heslo:
Doba:

Stran: [1]
  Tisk  
Autor Téma: Literární předloha  
zacharias
Moderátor
Pán točičů

306966406
Zobrazit profil Email
« kdy: Listopad 15, 2009, 12:01:47 »

Scénář si můžete stáhnout v příloze topicu, je to jen pracovní verze - neustále dochází k úpravám, při každé aktualizaci vás budu informovat zde.

Já a Mozek scénář ještě doupravíme a pošle se opět na dramaturgii do ČT, kde dojde k další změně.

« Poslední změna: Listopad 15, 2009, 23:18:23 od zacharias » Zaznamenáno
ksicht6
Vylepšený točič
**

550D in action

114063651
Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 kdy: Březen 03, 2010, 12:20:59 »

Hmm thriller hororr nejvíce profláké téma amatérských točičů .. když si někdo mladý usmyslí, že něco natočí tak bud se tam střílí a kope kolem sebe ve stylu kung-fu matrix či hvězdných válek, nebo je to thriller nebo horor zombie.

Skoro nikdy to není něco vtipného, psychologického, nebo vlastně cokoliv jiného než jsem jmenoval výše. .. možná se pletu ale prostě tak mi to připadá.

škoda ...
Zaznamenáno

Jitrocel
Vylepšený točič
**

284226635
Zobrazit profil WWW Email
« Odpověď #2 kdy: Březen 22, 2010, 12:22:52 »

Jen jsem to tak rychle prolítnul, ale máš to dost ukecaný. Hádám, že půlka těch dialogů tam ani nemůsí být. No, jak bude více času, pročtu to celé.

Mám v plánu něco podobného, ale je to pojaté jako parodie na ten styl filmů, kdy se někdo ztratí v lese. časem to sem hodím, jak vyřeším právní věci.
Zaznamenáno

Tvorba příběhu mi putuje v krvi. U některých věcí mi krev vře a jindy zas tuhne v žilách. To vše ze sebe dostanu jen filmem.
Stran: [1]
  Tisk  

Skočit na: