Business-AKTUALIZACIA (DOKONČENO)
Jm no:
Heslo:
Doba:

Stran: [1]
  Tisk  
Autor Téma: Business-AKTUALIZACIA (DOKONČENO)  
Punisher
Bloudící poutníku
« kdy: Červen 21, 2009, 18:09:39 »

//EDIT: Prvý (možno finálny) trailer na pripravovaný film Business

<a href="http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=7700801&amp;server=vimeo.com&amp;fullscreen=1&amp;show_title=1&amp;show_byline=1&amp;show_portrait=0&amp;color=01AAEA" target="_blank">http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=7700801&amp;server=vimeo.com&amp;fullscreen=1&amp;show_title=1&amp;show_byline=1&amp;show_portrait=0&amp;color=01AAEA</a>
« Poslední změna: Březen 11, 2010, 19:48:06 od Jakub » Zaznamenáno
Bio_Kill
Nosič kafe v Holywoodu

Proti špenátu za hlemýždě!

378829929
Zobrazit profil Email
« Odpověď #1 kdy: Červenec 12, 2009, 20:05:41 »

Přehnané efekty, hrozné titulky, kramer na začátku, špatná barevná korekce.

Jestli ti můžu poradit, vykašli se na dnešní trend "hlavně mrtě efektů".
Lepší je točit decentním způsobem, hlavně pro začátečníka.

Nicméně chápu, že to s přáteli děláš pro radost, takže ti přeji ať ten film dokončíš a ať je úspěšný hlavně v kruhu rodiny a přátel.  Úsměv
Není co dodat Smích
Zaznamenáno
Punisher
Bloudící poutníku
« Odpověď #2 kdy: Červenec 15, 2009, 22:05:39 »

Beriem to ako hodnotenie teaseru, je to tak ako si napisal:D...ale nesud knihu podla obalu
Zaznamenáno
Punisher
Bloudící poutníku
« Odpověď #3 kdy: Červenec 16, 2009, 08:02:45 »

To nie je trailer Smích je to teaser asi z piatich scén, ktoré máme, celkovo je scén cca 30...trailer bude poriadny ale nie teraz
Zaznamenáno
SiG
Vylepšený točič
**

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 kdy: Červenec 16, 2009, 10:21:30 »

To Lachtan: Hadaj sa so mnou ked chces (vytvoril som ten teaser) ale myslim si ze pri filmoch sa to pouziva ako taky hlavolam trailer Úsměv... (co sa da teaser trailer tak aj prelozit)... Nepochopil si ho. Mojim cielom bolo vytvorit nieco co ludia nepochopia tiez, a o to viac sa budu tesit na film (u teba to neplati asi Úsměv). Spracovanie by som nehodnotil kedze film sa este ani nedostal do fazy post-produkcie. Nakrucame este stale. Takze "barevna korekce" a ine veci tomu proste chyba. Tie titulky v teasery su moja chyba (nepacia sa ani mne). A ten Kramer, je to nas prvy film a este sme nestihli ani logo studia. A bude dalej bude vydany uz asi len Trailer 1 (po dokonceni filmu, pocas postprodukcie) a neskor uz len Finalny Trailer ---> Po posprodukcii.   

PS: Ukazka nejakeho teaseru: <a href="http://www.youtube.com/v/oZOmTQri7iw&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/oZOmTQri7iw&rel=1</a>
Zaznamenáno

InFrame Pictures - Your Way Your Life
www.facebook.com/inframepictures
SiG
Vylepšený točič
**

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 kdy: Červenec 16, 2009, 13:47:21 »

Asi o divaka menej Úsměv... Nehovorim ze to bude super, mega, brutal film Úsměv. Ale aj tak skus pockat na ten finalny trailer. Ale na to ze to je nas prvy film tak to vyzera dobre. Vlastne sa zaucame. Ked sme to zacanila nakrucat tak som o filme vela nevedel (nehovorim ze teraz viem Úsměv) ale zlepsuje sa to. Kazda scena je lepsia a lepsia a som zvedavy ako potom na celom filme bude vidiet ten "vyvoj" Úsměv.

PS: Ked uz hovorime o tom trailery tak porad co zlepsit Úsměv
Zaznamenáno

Profispojka
Točič
**

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #6 kdy: Červenec 25, 2009, 12:43:22 »

Nerad to dělám, ale musím se zastat Punishera, podívejte na teaser na The Book of Eli.

http://film.moviezone.cz/the-book-of-eli/trailery/

Záběrů z filmu je tam minimálně padesát. A tady teaser na Quantum of solace.

http://film.moviezone.cz/quantum-of-solace/trailery/ (úplně dole)

A do třeticě všeho dobrého, teaser na Transformers2. (druhý od spodu)

http://film.moviezone.cz/transformers-pomsta-porazenych/trailery/#Teaser

Všechny tři vipadají jako trailery, ale jsou to teasery. Nevím kde jste přišli na to, že teaser má být nějak omezován počtem použitých záběrů či informacemi o filmu, jediné omezení by měla být delká, která by neměla překračovat 30 sekund, ale není to pravidlo (Punisherův trailer splňuje, američtí filmaři s radostí překračují).

PS: teaser na HP6 je největší svinstvo.
« Poslední změna: Červenec 25, 2009, 13:39:47 od Profispojka » Zaznamenáno

Je mi jedno že se při té scéně můžeš zabít, hlavně že to natočíme!
Jakub
Modurátor
Komparsista v Holywoodu

Akce

486503956 jakub.kalousek@windowslive.com
Zobrazit profil WWW Email
« Odpověď #7 kdy: Červenec 26, 2009, 09:40:13 »

Trochu OT ale neudržím se HP6 je nejdebilnější film poslední doby a nejhorší celé série
Zaznamenáno

Shephard
Profi točič

465797217
« Odpověď #8 kdy: Červenec 26, 2009, 10:15:24 »

Proč to? Mě se líbil.
Zaznamenáno

Yippie kia yeah, motherfucker.
Jakub
Modurátor
Komparsista v Holywoodu

Akce

486503956 jakub.kalousek@windowslive.com
« Odpověď #9 kdy: Červenec 26, 2009, 10:38:49 »

Nebudu tady rozvíjet OT ...
Zaznamenáno

Don
Téměř profi točič

Zobrazit profil
« Odpověď #10 kdy: Červenec 26, 2009, 16:03:02 »

Jediné co se mi na tom líbilo, byla ta slečna...
Zaznamenáno
SiG
Vylepšený točič
**

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #11 kdy: Listopad 17, 2009, 09:48:16 »

Zasmial som sa po precitani mojich vtedajsich vyhovoriek Smích.. ale budu pokracovat asi aj teraz... pridavam prvy trailer na business (poradte co zlepsit do finalneho ked taky bude Úsměv)... Zatial len verzia v mensom rozliseni na www.inframe.hostujem.sk (nemali by ste to prehladnut) Dakujem za kritiku. Radsej pozitivnu ale to asi nehrozi Smích
Zaznamenáno

Shephard
Profi točič

465797217
« Odpověď #12 kdy: Listopad 17, 2009, 15:56:25 »

Neberte to špatně, ale budu hodně kritický. Jako trailer mi to přišlo dost špatný. Takový utahaný, bez gradace, bez nápadu. Ten nastíněnej příběh působí v podání teen herců dost směšně. Ty dialogy a herecký výkony tomu taky nepomáhaj. Ale to vem čert, taky sem si zkusil akčnák. Kdyby aspon ty akční scény vypadaly k světu. Ale ani to se moc nepovedlo. Radil bych vykašlat se na stativ a akci točit z ruky. Je to strašně statický, bez dynamiky a náboje. Ten pokus o bitku nebudu snad ani komentovat. Třeba film samotnej dopadne dobře, ale trailer mě nepřesvědčil.
Zaznamenáno

Yippie kia yeah, motherfucker.
Mozek
Profi točič

« Odpověď #13 kdy: Listopad 17, 2009, 18:02:47 »

To já bych radil psát si role adekvátní na věk herců a ne si proboha hrát s, jak byste to na slovensku řekli Smích s 12ročnými sopliakmi  Smích snad to mám dobře Smích na drsňáky který mají zbraň jako prodloužení ruky a zabíjení i krev nepřátel jsou jejich denním chlebem Úsměv doufám že punisher ani SiG v tom nehráli pač je nechci urazit.. ale zkuste třebas kontaktovat ochotníky z divadla nedalekého... většinou si rádi zahrají a mají s tím i mnohem větší zkušenosti a maj na to většinou i věk Úsměv
jinak mám stejné výhrady v podstatě jako tady ovčák Smích
Zaznamenáno

..::FORLEAF Pictures::..
Teď už v novém jako občanské sdružení Forleaf o.s.
Navštivte nás na http://www.forleaf.cz
SiG
Vylepšený točič
**

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #14 kdy: Listopad 27, 2009, 11:21:13 »

Pridaný trailer na vimeo.com
Zaznamenáno

meomilan
Pán točičů

Život není Film, ale Film je můj Život...

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #15 kdy: Prosinec 10, 2009, 21:59:04 »

Teaser Trailer mě opravdu nenadchl, některé střihací programy mají funkci, že máčkneš tlačítko a oni samy vyberou některé scény ze všech a většinou je nastřihají podle tempa přidané hudby... bohužel i takový paskvil by mě asi zaujal víc než tato směs všeho a ničeho najednou... i Teaser, který má 30 vteřin má svůj začátek, střed a konec...
Zaznamenáno

Život není Film, ale Film je můj Život...
SiG
Vylepšený točič
**

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #16 kdy: Únor 04, 2010, 20:26:28 »

Konečne sa blíži finále... o cca mesiac nasleduje premiéra filmu Business a potom čo nevidieť ho zverejním aj tu na tomto fóre. Dúfam, že sa nájde aspoň jediný človek, ktorý vydrží celých 25 minút a napíše tu na fórum svoju kritiku Úsměv (rád by som aby bola pozitívna, ale nie za cenu klamstva Úsměv... tiež by som prosil o rady ako ďalej a či to bol dobrý prvý krok k "filmovej kariére" Smích)

Viac informácií ohľadom Businessu a ďalších naších projektoch nájdete na www.facebook.com/inframepictures (podporite nás aj tým, že sa stanete fanúšikom Úsměv)... Na tejto stránke nájdete aj fotogalériu zo začiatkov nášho nakrúcania, ale aj z pripravovaného projektu "Pasca"...

PS: Prepáčte za zdržanie, ale nedostatok času a škola robí svoje... Dúfam, že sa bude páčiť Mrknutí
Zaznamenáno

Lukáš
Točič
**

295700039
Zobrazit profil WWW
« Odpověď #17 kdy: Únor 09, 2010, 15:22:08 »

dobrá slečna a čtyřkolka  Úsměv
Zaznamenáno

SiG